Здив на свежина

Крашовата линија на Mentol бомбоните носи здив на свежина секој ден.

Mentol original и Mentol extra strong бомбоните, како и Mentol без шеќер, со засладувач на база на стевиа, содржат природни ароми, а со својот леден вкус и свежина на ментол се вистинска помош и освежување кое треба секогаш да биде при рака.