Најдобро друштво со чај

Вкусното чајно пециво во форма на круг, со топив вкус и лесна структура е совршен додаток за чај, млеко или кафе. 

Освен што се идеален додаток со омилениот пијалок, чајните кругчиња можат да се искористат и за подготовка или украсување на вкусни колачи и торти со кои ќе ги развеселите вашите најмили. Покрај стандардните Čajni kolutići во понудата се и kakao Čajni kolutići.