Вафел во чоколадно совршенство

За сите љубители на неодоливиот спој од чоколадо и крцкави листови од вафел, екстра чоколадните Крашови наполитанки се совршен избор.

Крцкавиот вафел содржи 47% највкусен чоколаден крем кој е покриен со 35% висококвалитетно Крашово чоколадо. Лесно е да се заљубиш во хармонијата на вкусот и двојното чоколадно уживање веднаш после првиот залак.