Омилен кекс со путер

Petit Beurre е производ со долга традиција и е еден од носителите на Крашовиот имиџ.

Путерот, складно искомпониран со природни состојки, мед и млеко, го прави овој производ единствен и нутритивно многу вреден. Тоа е производ кој не следи од најраното детство, во текот на растењето и школските денови. Пријатен и лесен оброк кој одговара за сите возрасти.