200g
480g
960g

Petit Beurre

Кекс со путер

Состојки

Пченично брашно, шеќер, путер (млеко) 7%, растителна маст (палма, шеа), мед, твари за нараснување: Е 503, Е500; декстроза, лактоза (млеко), прехранбена сол, арома, регулатор на киселост Е 341.
Mоже да содржи сусам.

Halal certificate

НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ

Нутритивна вредност на 100 g
Енергетска вредност (kJ / kcal) 1702 kJ / 407 kcal
Масти (g) 12,0 g
од кои заситени масни киселини (g) 5,1 g
Јаглени хидрати (g) 65,0 g
од кои шеќери (g) 17,0 g
Протеини (g) 7,4 g
Сол (g) 0,40 g

Состојки

Пченично брашно, шеќер, путер (млеко) 7%, растителна маст (палма, шеа), мед, твари за нараснување: Е 503, Е500; декстроза, лактоза (млеко), прехранбена сол, арома, регулатор на киселост Е 341.
Mоже да содржи сусам.

Halal certificate

НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ

Нутритивна вредност на 100 g
Енергетска вредност (kJ / kcal) 1702 kJ / 407 kcal
Масти (g) 12,0 g
од кои заситени масни киселини (g) 5,1 g
Јаглени хидрати (g) 65,0 g
од кои шеќери (g) 17,0 g
Протеини (g) 7,4 g
Сол (g) 0,40 g

Состојки

Пченично брашно, шеќер, путер (млеко) 7%, растителна маст (палма, шеа), мед, твари за нараснување: Е 503, Е500; декстроза, лактоза (млеко), прехранбена сол, арома, регулатор на киселост Е 341.
Mоже да содржи сусам.

Halal certificate

НУТРИТИВНАТА ВРЕДНОСТ

Нутритивна вредност на 100 g
Енергетска вредност (kJ / kcal) 1702 kJ / 407 kcal
Масти (g) 12,0 g
од кои заситени масни киселини (g) 5,1 g
Јаглени хидрати (g) 65,0 g
од кои шеќери (g) 17,0 g
Протеини (g) 7,4 g
Сол (g) 0,40 g